Digital markedsføring
Refleksjonsnotat fra del en i digital markedsføring

Refleksjonsnotat fra del en i digital markedsføring

Nå er vi allerede ferdige med del en av semesteret i digital markedsføring og får utdelt første eksamen i morgen. Digital økonomi og forretningsmodeller er faget vi har vært gjennom og jeg sitter igjen med mye interessant kunnskap jeg ikke hadde tidligere. For å være helt ærlig visste jeg ganske lite av hva jeg skulle gjennom denne måneden, men det har vært både gøy og lærerikt. 

En liten «funfact» er at jeg faktisk levde av å blogge for noen år siden, så jeg tenkte at det ville være en stor fordel for meg dette semesteret. Men det skal sies at det er helt annerledes å ha en faglig blogg om teknologi enn og skrive om livet sitt. Det er veldig store kontraster og jeg synes det har vært ekstra gøy å skape en faglig blogg da det er så stor forskjell fra det jeg gjorde tidligere. Nå har vi heldigvis veldig flinke forelesere som er engasjerte og lærer oss om spennende temaer, så det har gjort kurset både innholdsrikt og fint. 

I faget har vi hatt om alt fra filterbobler og 3D-print til kunstig intelligens og digital studieteknikk. Noe jeg personlig synes er veldig spennende er kunstig intelligens og filterbobler. Det å se hva det gjør og kan gjøre med samfunnet er utrolig spennende og etter dette kurset sitter jeg igjen med mange tanker om de ulike temaene. Dere kan lese om flere av temaene vi har hatt på bloggen min, så klikk dere gjerne inn for å lære litt om dette. Det anbefales sterkt å gi disse temaene litt oppmerksomhet da det er såpass viktig og kunne litt om for de som benytter seg av internett. 

Det som har fanget interessen min i forhold til filterbobler og kunstig intelligens er at det har så stor påvirkning på samfunnet, og kan på ulike områder være en trussel for demokratiet – både nå og i fremtiden. Kunnskapen jeg sitter igjen med etter denne delen gjør at jeg er mer kritisk til det jeg blir vist og at jeg som digital markedsfører føler at jeg burde kunne mye om nettopp dette. Ikke minst er det viktig for bedrifter og ha kunnskap om, så jeg mener personlig at dette er et fag veldig mange burde ha. 

Digital økonomi og forretningsmodeller har vært et innholdsrikt fag og jeg gleder meg til alt vi skal lære og til veien videre. Jeg kommer til å fortsette å blogge en gang i uken, så jeg håper flere vil følge med og så skal jeg gjøre mitt for og bli en bedre faglig blogger. 

Tusen takk til foreleserne ved Høyskolen Kristiania for en innholdsrik start på dette semesteret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *