Digital markedsføring
En bærekraftig virksomhet

En bærekraftig virksomhet

Når man snakker om bærekraft er det ulike dimensjoner som skal tilfredsstilles for å oppnå dette, der i blant økonomi, miljø og sosiale forhold. I samfunnet vi lever i, og ikke minst verden over har ordet bærekraft plutselig dukket opp på alles lepper. Det er ikke alle som bryr seg og ikke alle som forstår, men med så mye fokus vi har på bærekraft i dag i forhold til hvordan det var for bare et tiår siden, ser det mye lysere ut fremover. 

For å kunne lykkes som bedrift i dag, og spesielt innad i klesindustrien, er det veldig viktig at man tar bærekraftige valg på alvor. I eksamensoppgaven har vi valgt å skrive om selskapet Djerf Avenue, nettopp fordi at de retter et stort fokus på bærekraft samtidig som de følger motetrender. De har tidløse klær med et rent og pent design, men samtidig viser de at de bryr seg om miljøet. Inne på siden deres får man oversikt over alt i fra fabrikker til hvordan man kan behandle stoffet på klærne.

På siden «om oss» finner man mye informasjon om hvordan de jobber for å ta bærekraftige valg, og ikke minst historien om hvordan det hele startet. De legger ikke skjul på at bærekraft er det viktigste for dem og det hele både ser og føles genuint. De bruker blant annet ikke individuelle plastposer for å pakke, de har fabrikkene i Europa slik at de får fraktet med lastebil og har ikke merkehengere på plaggene for og nevne noe. Basert på de ulike søkene jeg har gjort av Djerf er jeg i god tro når det gjelder at de retter fokus på bærekraft. Nå skal det sies at det å gå inn i en klesindustri ikke er det mest bærekraftige man kan gjøre, men har man en lidenskap for klær er det veldig fint at man oppnår drømmen nettopp ved å gjøre det på den minst ødeleggende måten. De bryr seg om miljøet og sett utenfra ser det absolutt ut til at bærekraft er integrert i bedriften.

Kilder:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *